vacature gastvrouw/man

Kinderboerderij de Pijp zoekt een Gastvrouw/man/dierverzorger voor minimaal 8 uur in het weekend.

Algemene informatie

Kinderboerderij de Pijp, gevestigd in Amsterdam Zuid, is opgericht in 1983 als gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud en mens en dier en een groene plek waar de stadsjeugd spelenderwijs alles over het wel en wee van onze dieren kan ontdekken en meer kan leren over de voedselketen die begint bij het (boerderij)vee en gewassen en eindigt in de winkelschappen.

Functie informatie

De kinderboerderij wordt gerund door vier (parttime) betaalde medewerkers, bestaande uit: 2 beheerders/dierverzorgers, 1 onderhoudsman en 1 educatieve medewerker. Zij zijn als team verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren en het onderhoud van het terrein, de opstallen en de speel- en educatiefaciliteiten. In hun werkzaamheden worden zij bijgestaan door verschillende enthousiaste (jeugd)vrijwilligers en stagiaires. Voor de zaterdag (en opvang vakantiedagen) zijn wij nu op zoek naar versterking in de vorm van een gastvrouw met dierverzorgende gaven.

Werkzaamheden:

• aanspreekpunt voor de vrijwilligers, verbindingsschakel naar de rest van het team

• geven van voorlichting aan bezoekers over de dieren en de faciliteiten van de kinderboerderij

• begeleiden van de activiteiten “Knuffelen” en “Ponyrijden”

• eventueel het verzorgen van de aanwezige dieren

• het begeleiden van de jeugdvrijwilligers (en maatschappelijke stagiaires)

Wij zijn op zoek naar een medewerker die:

• goed kan communiceren met volwassen en jeugdige bezoekers uit diverse culturen

• een positieve instelling en een goed humeur heeft

• zelfstandig, initiatiefrijk en oplossing-gericht ingesteld is

• goed in teamverband kan werken

• eventueel dierverzorgende taken op zich kan nemen

• beschikbaar is op zaterdag tussen 9.30 – 17.30 uur

Salaris

Deze functie is gewaardeerd in schaal 2 van de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Inpassing vindt plaats op basis van de mate waarin aan het geschetste profiel wordt voldaan. De aanstelling is voorlopig op basis van een 0-urencontract en voor maximaal een jaar, waarbij de kans op verlenging niet wordt uitgesloten.

Informatie over de vacature

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Too van Velzen, voorzitter Vereniging Kinderboerderij de Pijp, op telefoonnummer 06-11364737. Voor nadere informatie over de Kinderboerderij verwijzen wij naar onze website; www.kinderboerderijdepijp.nl. Wil je de sfeer op de boerderij komen proeven? Wij bevinden ons in de Lizzy Ansinghstraat 82, 1072 RD Amsterdam.

Jouw sollicitatie

Je sollicitatiebrief, CV en minimaal een referentie kun je, tot uiterlijk 3 oktober 2018, mailen naar kinderboerderijdepijp@online.nl onder vermelding Vacature Gastvrouw/man/dierverzorger. Een dag proefdraaien kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Reacties zijn gesloten.